Onze gerechten en dranken

afhalen

Uiteraard kun je ook rustig bij ons binnenlopen op slippers in je pyjama. Woon je in de buurt, kom dan vooral langs voor wat lekkernijen voor een avondje Netflix & Chill. Dus, beste buren, plaats je bestelling en haal het af.
 

..

ons menu

Cheviche​

 

We kunnen discussiëren over de herkomst of waar de lekkerste wordt gemaakt. Ik verkocht mijn hart aan Mexico en zou het voor geen enkel ander land willen ruilen. Maar ik moet iets bekennen over de ceviches die wij maken. Dat doen we in de Peruaanse traditie: vers gesneden, rauwe vis, eenvoudig gegaard in citroensap. We hebben het kruiden en garneren tot een kunstvorm verheven. Alle onderdelen zijn even groot gesneden.

 

cheviche

TACO'S

 

Waar te beginnen en waar te eindigen? Een gerecht dat we allemaal (denken te) kennen maar met nog zoveel te ontdekken. Wij doen ons best om je de ‘real deal’ te serveren: Mexicaanse Haute Cuisine. Wij werken uitsluitend met seizoensproducten. Zowel van Mexicaanse als lokale herkomst. Onze Masa komt uit Mexico, GMO-vrije mais wordt omgetoverd tot heerlijke verse tortillas door onze ‘kleine Mexicaanse prinses’ in Weesp. Vakmanschap vlak om de hoek. Wij weten uit ervaring dat je maar in een paar dingen echt goed kunt zijn en daarom kiezen we voor een kleine kaart die we behoorlijk goed onder de knie hebben. Probeer onze Carne Asada, Barbacoa Lam of onze Vis Pastor. Wees voorzichtig dat je niet per ongeluk je vingers erbij opeet.

 

Burro's

Burro is het Spaanse woord voor ezel. In de eerste plaats niet iets wat je in verband brengt met Burrito’s maar toch is het zo. Het woord Burrito is afgeleid van Burro. Burrito’s komen oorspronkelijk uit het Noorden van Mexico en verspreidden zich daarvandaan over de Verenigde Staten waar Mexicaanse immigranten ze mee naartoe namen.
 
Local Dealer Burro’s zijn misschien net anders dan je gewend bent. Zonder rijst of teveel verschillende ingrediënten. Maar met een vulling die eenvoudig verrukkelijk en hardcore Mexicaans is!

Lokale Dealer ezels zijn iets anders dan je misschien gewend bent. Geen rijst of te veel verschillende ingrediënten, maar een vulling die gewoon lekker en hardcore Mexicaans is!

Antojitos

(vertaling: kleine verlangens) Snacks zoals de Mexicaanse straatverkopers ze maken. Laat me je een tip geven voor als je naar Mexico gaat: Wees voorzichtig wat je eet, vooral met fruit en ijs of blijf in de buurt van het toilet.
 

Margarita's

De geschiedenis van de Margarita gaat terug naar de tijd van de drooglegging in Amerika. Wiki vertelt je de hele ontstaansgeschiedenis van dit heerlijke drankje. Local Dealer schrijft haar eigen geschiedenis met Margarita’s. Mijn persoonlijke favoriet is de spicy Margarita! Een achterlijk lekker drankje met Tequila op smaak gebracht met habanero en verse kruiden.