soul food

Soul Food is niet alleen voor een blije buik maar ook voedsel voor de ziel.

Kunst is een andere manier om mensen te verenigen, aan te raken en verhalen te  vertellen. De lokale dealer toont jonge Mexicaanse kunstenaars die we graag en over de grenzen heen willen promoten.

1e samenwerking : Ana Paula

Kunstenaar, vriendin te worden en machtig meisje is ze. Na verloop van tijd leerde ik Ana kennen via een wederzijdse Mexicaanse vriendin die hier in Amsterdam woont. Ik was op zoek naar jonge Mexicaanse creatieven en zij kwam met Ana. We begonnen te praten   en te brainstormen over mogelijke samenwerkingsverbanden voor de toekomst. Niet wetende dat een Corona virus een perfect plan zou maken om mee te beginnen. Een online galerij met haar foto’s via de lokale dealerwebsite en via ons Instagram als  expositie.

Food for the soul is niet alleen happy belly eten, maar kan ook poëzie zijn of kunst om na te kijken.

Kunst is een manier om mensen met elkaar te verbinden, aan te raken en verhalen te vertellen. Local Dealer is niet alleen een plek waar je kunt eten, maar ook waar verhalen verteld worden en kunst aan de muren hangt die je mee neemt op reis.

We hebben een online galerie waar we ‘jonge’ kunstenaars exposeren met hun visuele verhalen.

1st collaboration: Ana Paula Kunstenaar en vriendin en power girl!

 

Soul Food, niet alleen voor een blije buik maar ook voedsel voor de ziel.
 
Naast eten is kunst een andere manier om mensen te verbinden, om ze te raken en verhalen te vertellen. Local Dealer toont het werk van jonge, Mexicaanse kunstenaars dat ons aanspreekt en willen promoten over de landsgrenzen.
 
Door middel van onze online galerie, via social media en exposities in ons restaurant zullen we je het werk van verschillende kunstenaars laten zien.