MEXICAN STREETFOOD

Welcome to Local Dealer

Het begon allemaal in 2017 toen ik, @jeroen.lens mijn spullen pakte en naar Mexico ging. Niet voorgoed, maar wel net zo lang het nodig was om de food scene te doorgronden. Eerder zette ik een Amerikaanse bbq tent op in Oud West. Na een goede en harde leerschool van hoe ik dingen zeker wel graag willen en hoe zeker niet, trok ik de stoute schoenen aan en vertrok om voor mezelf te beginnen.

Mexico is een episch centrum van inspiratie als het gaat om eten en drinken. Een land met grote diversiteit in grondstoffen en iedere regio zijn eigen keuken klassiekers. Het was in Mexico waar mijn nog vage idee groeide tot een duidelijke visie van wat Local Dealer Food Inc. Is geworden.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze evenementen? Schrijf u dan in:

Delivery &
Take-Away

 

What can I say … Er zijn van die momenten dat je niet van de bank af wilt komen en je wel onwijs veel zin hebt in onze snacks. Voor deze ene keer komen we bij jou langs. We snappen ook zeker dat het toch een beetje raar is als je hier 3 keer per week op de stoep zou staan. Om toch een beetje anoniem kunt blijven en wel 3x per week van onze Mexican treats kunt genieten, zijn we een online shop begonnen. Zo kun je vanuit je lui stoel toch je favoriete gerechten bestellen.

Je mag hier gerust op je pantoffels en pyjama binnen komen lopen en aan tafel gaan zitten, maar als je in de buurt woont is het natuurlijk soms ook wel lekker om snel iets te bestellen, op te halen voor een avondje Netflix & chill ;). Dus beste buren, plaats je order en haal af.

 

Watch our events

Geen evenementen gevonden!

soul food

SOUL FOOD IS NIET ALLEEN GELUKKIG BUIKVOEDSEL, MAAR OOK VOEDSEL VOOR DE ZIEL.
Kunst is een andere manier om mensen te verenigen, aan te raken en verhalen te vertellen. De lokale dealer toont jonge Mexicaanse kunstenaars die we graag en over de grenzen heen willen promoten.

1e samenwerking : Ana Paula 

Kunstenaar, vriendin te worden en machtig meisje is ze. Na verloop van tijd leerde ik Ana kennen via een wederzijdse Mexicaanse vriendin die hier in Amsterdam woont. Ik was op zoek naar jonge Mexicaanse creatieven en zij kwam met Ana. We begonnen te praten en te brainstormen over mogelijke samenwerkingsverbanden voor de toekomst. Niet wetende dat een Corona virus een perfect plan zou maken om mee te beginnen. Een online galerij met haar foto’s via de lokale dealerwebsite en via ons Instagram als expositie.

opening hours

MAANDAG GESLOTEN

Di – Do 14.00 – 01.00

Weekend 13.00 – 03.00

Zondag 13.00 tot de buiken vol zijn
en het feest afgelopen is

AdDress

Local dealer food inc.
Dapperplein 23
1093gp Amsterdam