MEXICAN STREETFOOD

Welcome to Local Dealer

Local Dealer Food Inc. is de creatie van J. Paquito, aangename en smakelijke kennismaking. Begin 2017 heb ik mijn rugzak gepakt en om een tijdje in Mexico te vertoeven. Ik voelde dat het daar te doen was voor mij. Met een vaag idee over een nieuw restaurant vertrok ik. Toen ik aankwam wist ik het al: This is it! De geuren, kleuren, mensen, vibes en vooral de smaken overtuigde mij als liefde op het eerste gezicht! WTF dacht ik, dit gaat mijn pet te boven, nog niet eerder had ik zo’n intense smaken geproefd en niet eerder had ik streetfood van zo’n hoog niveau gegeten. Weer thuis ging ik gelijk aan de slag om mijn concept tot dan toe verder te definiëren en samen te brengen. Zo kwam ik al snel Eli tegen. Hij geloofde gelijk in mijn verhaal en vertrouwde mij in de lange aanloop dat het zou gaan lukken. We kookte veel en deden events tot we een vaste plek hadden gevonden. Inmiddels zijn we alweer een jaar open pre en post Corona. And the journey continues… 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze evenementen? Schrijf u dan in:

Delivery &
Take-Away

 

What can I say … Er zijn van die momenten dat je niet van de bank af wilt komen en je wel onwijs veel zin hebt in onze snacks. Voor deze ene keer komen we bij jou langs. We snappen ook zeker dat het toch een beetje raar is als je hier 3 keer per week op de stoep zou staan. Om toch een beetje anoniem kunt blijven en wel 3x per week van onze Mexican treats kunt genieten, zijn we een online shop begonnen. Zo kun je vanuit je lui stoel toch je favoriete gerechten bestellen.

Je mag hier gerust op je pantoffels en pyjama binnen komen lopen en aan tafel gaan zitten, maar als je in de buurt woont is het natuurlijk soms ook wel lekker om snel iets te bestellen, op te halen voor een avondje Netflix & chill ;). Dus beste buren, plaats je order en haal af.

 

Watch our events

Geen evenementen gevonden!

soul food

SOUL FOOD IS NIET ALLEEN GELUKKIG BUIKVOEDSEL, MAAR OOK VOEDSEL VOOR DE ZIEL.
Kunst is een andere manier om mensen te verenigen, aan te raken en verhalen te vertellen. De lokale dealer toont jonge Mexicaanse kunstenaars die we graag en over de grenzen heen willen promoten.

1e samenwerking : Ana Paula 

Kunstenaar, vriendin te worden en machtig meisje is ze. Na verloop van tijd leerde ik Ana kennen via een wederzijdse Mexicaanse vriendin die hier in Amsterdam woont. Ik was op zoek naar jonge Mexicaanse creatieven en zij kwam met Ana. We begonnen te praten en te brainstormen over mogelijke samenwerkingsverbanden voor de toekomst. Niet wetende dat een Corona virus een perfect plan zou maken om mee te beginnen. Een online galerij met haar foto’s via de lokale dealerwebsite en via ons Instagram als expositie.