Welcome to Local Dealer

Local Dealer is het geesteskind van J. Paquito, je meest fav. taco hustler.
Ik nam mijn rugzak in 2017 en verhuisde mijn kont naar Mexico om de vibes te voelen, de heerlijke smaken te ruiken en het beste eten ter wereld te eten. Aangekomen in Mexico was liefde op het eerste gezicht. Wat een geweldige plek is dit!!! Toen ik terugkwam van mijn waanzinnige reis door Mexico, vond ik mijn partner in crime, El Jefe Eli. Een Israëlische maffe professor die samen met mij de ruggengraat van het bedrijf werd. Het begin van deze reis was al meer dan 4 jaar geleden en de rest is geschiedenis.

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze evenementen? Schrijf u dan in:

tacos &
ceviches

Lokale dealer zijn we! Het beste Mexicaanse straat eten in Amsterdam. De Tacos die wij maken zijn onze kijk op het Nº 1 street food van Mexico. Onze ceviche’s zijn een crossover tussen Mexico en Peru. We weten hoe belangrijk een goed begin is, dus daarom serveren we wat snacks om mee te beginnen zoals onze maïs tortilla’s vers gemaakte Chilaquiles. En natuurlijk doen we het dessert; churros en paletas. 

Zondag’s zijn gemaakt voor onze Mexicaanse Brunch met heerlijke Huevos rancheros of Breakfast burritos!  

Voor de globetrotters vergeten we Take Away niet, we maken van onze Tacos recepten een Burritos versie!

We werken met verse producten, we fermenteren in huis en brouwen onze eigen tepache en agua de Jamaica die we serveren als frisdrank en gebruiken voor onze signature cocktails zoals Tiki Tepache of Hibiscus sour. 

soul food

SOUL FOOD IS NIET ALLEEN GELUKKIG BUIKVOEDSEL, MAAR OOK VOEDSEL VOOR DE ZIEL.
Kunst is een andere manier om mensen te verenigen, aan te raken en verhalen te vertellen. De lokale dealer toont jonge Mexicaanse kunstenaars die we graag en over de grenzen heen willen promoten.

1e samenwerking : Ana Paula 

Kunstenaar, vriendin te worden en machtig meisje is ze. Na verloop van tijd leerde ik Ana kennen via een wederzijdse Mexicaanse vriendin die hier in Amsterdam woont. Ik was op zoek naar jonge Mexicaanse creatieven en zij kwam met Ana. We begonnen te praten en te brainstormen over mogelijke samenwerkingsverbanden voor de toekomst. Niet wetende dat een Corona virus een perfect plan zou maken om mee te beginnen. Een online galerij met haar foto’s via de lokale dealerwebsite en via ons Instagram als expositie.